Mendi-Anna võttis Evelin Ilvese pihtide vahele: Mul on ka küsimus. Miks sina oma välimust muutsid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš ja Evelin Ilves
Anna Jankelevitš ja Evelin Ilves Foto: TV3

Evelin Ilvese vestlussaates «Evelin» räägiti seekord kehakaalust ja kaalulangetamisest.

«Miks meile enda ja eriti teiste kehavormid nii palju korda lähevad? Kui ma olin Ärma talu perenaine, ei tundunud minu ülekilod kedagi erutavat. Kõik muutus, kui kolisin Kadriorgu. Järsku sai minu puusaümbermõõdust üldrahvalik probleem. Seda arutasid kuuldavasti isegi mehed õlleklaasi taga,» sõnas Evelin saate sissejuhatuseks.

Saate avakülaline Anna Jankelevitš kaotas tänu maovähendusoperatsioonile 40 kilogrammi. Operatsioonil on hulk riske, mida Anna hoolikalt kaalus - näiteks võivad hakata välja langema juuksed ja halveneda vitamiinide omastamine.

«Ma teadsin kõiki neid riske, aga otsustasin, et see on väiksem terviserisk kui oleksin jäänud sama suureks või veelgi juurde võtnud. Esimesel poolel aastal pärast oppi langes juukseid välja, aga pärast seda hakkavad tagasi tulema. Aga vitamintšikud... Ma teadsin, et B12 vitamiini süsti tehakse iga kolme kuu tagant, mis ei ole üldse probleem. Ja D-vitamiin ja kaltsium, mis pole ka minu jaoks probleem igal hommikul võtta,» seletas Anna.

Anna pööras intervjuu lõpus tähelepanu hoopis saatejuhile.

«Mul on ka küsimus. Miks sina muutsid oma välimust?» uuris Anna.

«Ma ei ole midagi muutnud!» imestas Evelin.

«Muutsid. Hambad tegid,» märkis Anna.

«Hambad tegin, sest nad polnud sirged. See annab nii palju enesekindlust tagasi. Ma saan aru, et sinul pole enesekindlusega kunagi probleemi. Aga minul küll mõnes mõttes on olnud. Pealegi on see seotud tervisega. Nii kehakaal kui hammaste tervis on sellega seotud,» seletas Evelin.

«Ma ka valmistasin natuke ette. Mina vaatasin pilte, et mingi aasta oled täitsa peenike, mingi aasta suurem, mingi aasta jälle peenike...» laiutas Anna käsi.

«Sellepärast ma selle saate tegingi. On inimesi, kelle keha reageerib erinevatele elumuutustele kaalutõusu või kaalulangusega. Mina olen üks nendest. Kuidas sinuga on?» küsis Evelin vastu.

Anna seletas, et kui tal on stress, siis ta sööb rohkem ja võtab juurde. Evelin kinnitas, et tal nii pole.

«Ma pean ikka hästi selgelt oma keha ise juhtima. See pole söögiga seotud. Sellepärast ma räägingi õudselt palju liikumisest, sest minu arvates on liikumine palju olulisem,» rõhutas Evelin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles