Ines oli pärast laulusaatest väljalangemist sõnatu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulud tähtedega» avasaade, pildil Ines Karu ja Kristjan Kasearu
«Laulud tähtedega» avasaade, pildil Ines Karu ja Kristjan Kasearu Foto: Maria Vahuri | Photo Factory
Saade «Laulud tähtedega» osutus kõhutantsija Ines Karule liiga kõvaks pähkliks. Ei aidanud seegi, et partneriks oli suur noorteiidol Kristjan Kasearu.

«Ines, sinus on nii palju valgust ja sära, et kui sa lavale tuled, ei peagi sa eriti pingutama. Nii palju ilu pole siin lavalaudadel varem küll vist nähtud,» siristas ülevoolavalt kohtunik Kadri Tali pärast Inese ja Kristjani esimest tuleproovi.

Kahjuks aga ei piisanud siiski seekord ilusast välimusest ja heast tantsuoskusest, et esimesest voorust edasi pääseda.

Ka Kristjan Kasearu ei olnud just kõige paremas vormis, arvas nii mõnigi salvestusel kohalviibinu. «Oleks pidanud rohkem ehk harjutama,» kommenteeris üks pealtvaataja.

Välja langenud Ines oli pärast hääletustulemuste teatavakstegemist nii õnnetu, et ei suutnud juhtunu kohta kommentaarigi anda. Lava taga tikkus kaunitarile isegi pisar silma.  

Ines palus, et hoopis Kristjan selgitaks nende põrumise võimalikke põhjuseid. Kristjan tõdes rahulikult, et nad olid viimane paar, kes saatesse kutse sai ning seetõttu nappis neil ka ettevalmistusaega.

«Eks elu läheb rõõmsalt edasi, ega see kaotus nüüd maailmalõpp ka pole,» naeris Kristajn.

Õnnetu Inese haaras aga lava taga oma sooja embusesse Linnar Priimägi, kes kiitis kaunitari väga vapraks ja andekaks inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles