Kim Kardashian võttis õppust ja ei edvista enam oma rikkusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West Foto: SCANPIX

Hirmsa juveeliröövi üle elanud Kim Kardashian on väidetavalt lubanud, et ta ei eputa enam sotsiaalmeedias oma luksusliku eluga.

Kimile lähedased allikad rääkisid TMZ-le, et ta nõustub kriitikutega, kelle arvates tegi ta end ise kurjategijate sihtmärgiks, kui ta pidevalt sotsiaalmeedias oma ehteid eksponeeris. 

Paljud inimesed on Kimi suhtes kriitilised olnud, kuna ta poseeris oma 4,5-miljonilise teemantsõrmusega vaid tunde enne röövi.

Allikate sõnul võtab Kim kuu aega töölt vabaks ning kui ta naaseb, tõmbab ta sotsiaalmeedias laiamist kõvasti koomale. Ta ei näita enam oma isiklikke luksusasju ja promob tagasihoidlikumalt ka oma moekollektsiooni.

Kim, kes seoti ööl vastu esmaspäeva relva ähvardusel kinni, on oma elu üle tõsiselt järele mõelnud. Ta on lähedastele öelnud, et mõistab nüüd, et raha ja luksus polegi elus kõige tähtsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles