Sotsiaalmeedias ei jõuta üksmeelele: millist värvi on käekott?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Umbes aasta tagasi vaieldi sotsiaalmeedias globaalselt ühe kleidi teemal, kuna siis nägid osad kleidifotot näinud valget kleiti ja teised kuldset kleiti.

Nüüd on vaidlusobjektiks naiste käekott, mis osade arvates on valge, teiste arvates aga helesinine.

USAs Mississippis elav Taylor Corso jagas Twitteris fotot oma uuest Kate Spade´i käekotist, juures tekst:«Kõik võivad mu uuele käekotile tere öelda».

Üsna varsti tekkis Twitteris käekoti ümber «torm», et millist värvi see kott on. Corso kirjutas siis, et see, mis juhtus kleidiga, juhtub nüüd tema käekotiga.

Osade kotifotot näinute arvates on ameeriklanna käekott valget värvi, teised on veendunud, et tegemist on helesinise käekotiga. 

USA moekaupade firma Kate Spade lehekülje kohaselt on selle käekoti värv «müstiline sinine». Samuti on kotivärvi kohta kasutatud «järve rannavee sinine».

Koti omaniku arvates on koti värv hele hallikasinine, kuid kindlasti ei olnud Kate Spade`i firmal kasulik seda aksessuaari reklaamida läbi halli värvi.

Twitterit vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles