Foto: Marina Kaljurand põrutas Mallorcale päevitama ja mõtiskleb naise ja karjääri teemadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Kaljurand teatas 9. septembril pressikonverentsil, et kandideerib valimiskogus presidendiks.
Marina Kaljurand teatas 9. septembril pressikonverentsil, et kandideerib valimiskogus presidendiks. Foto: Erik Prozes

Presidendikandidaat Marina Kaljurand edastab oma mõtisklusi soojalt Mallorca saarelt.

«Loen praegu Anne-Marie Slaughteri raamatut «Unfinished business» (Lõpetamata töö). See raamat ootas mõnda aega, kuni järg temani jõuab ja nüüd Mallorcal jõudiski. Anne-Marie sai laiemale üldsusele tuttavaks 2011, kui kirjutas essee sellest, miks otsustas loobuda USA välisministeeriumi väga prestiižikast - poliitika planeerimise osakonna juhi ametikohast ning pühendus oma teismeliste poegade kasvatamisele,» kirjutas Kaljurand oma ametlikul Facebooki lehel fännidele.

Anne-Marie kirjutas ausalt ja avameelselt sellest, milliseid valikuid tuleb teha naistel, kes tahavad ühildada karjääri ja perekonna, töö ja pereelu ning Washingtonis sai eestlanna naisega ka tuttavaks.

«Sain Washingtonis esmakordselt aru, kui väga on mul vedanud, et ma ei ole pidanud kunagi loobuma karjäärist, et mu kõrval on seisnud mind kaljuna toetav abikaasa ning meie lapsed kasvasid toredateks noorteks inimesteks ilma niinimetatud teismeea kriisideta,» leiab naine, et see on suur õnn. 

«Olen veendunud, et iga naine, kes soovib samaaegselt teha karjääri ja kasvatada lapsi, peab saama selleks võimaluse. Muidugi võib tulla ette olukordi, kus tuleb ohverdada karjäär ning seada esikohale pere ja lapsed,» leiab naine Mallorca päikese all pessitades, et ennekõike tuleb teha kõik võimalik selleks, et saaks ühildada töö-ja pereelu.

Hea lugeja, kas nõustud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles