Evelin Ilves: mina olen üks neist inimestest, kelle keha reageerib erinevatele elumuutustele kaalutõusu või -langusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jutusaade «Evelin» pajatab kehakaalust
Jutusaade «Evelin» pajatab kehakaalust Foto: TV3

Seekord võtab Evelin teemaks keha ja kaalu. «Sest ka mina olen üks neist inimestest, kelle keha reageerib erinevatele elumuutustele kaalutõusu või -langusega,» avaldab Evelin Ilves ning tunnistab, et kuna saab oma kehakaalu mõjutada üksnes liikumisega, valis ta kord just rulliuisud, käib varakevadest hilisügiseni ujumas (eile olnud veetemperatuur vaid +11), jookseb koeraga pikki ringe ning sõidab võimalusel Rocca al Marest kesklinna koosolekule jalgrattaga. 

Ent muidugi ei kõnele Evelin kaalusaates endast. Tegelikult saavad lõviosa ajast kõnelda hoopis neli külalist, kes on aastaid abi otsinud ning nüüd läbi erinevate katsumuste ideaalkaaluni jõudnud.

Oma salenemise loo räägivad teles tuntust kogunud Anna Jankelevitš (-40 kg), «Imelise muutumise» läbi teinud Kati Moro (-59kg), toitumisnõustaja Geter Gerlein (-24kg) ja EBS-i professor Tiit Elenurm (-18kg). Põnevat, mõtlemapanevat ja inspireerivat leiab neis juttudes igaüks, kes on teleri ees neljapäeval kl 21.35.

Treiler:

Evelin Ilvese autorisaade «Evelin» kaalu teemal TV3-s täna kell 21.35 algusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles