Kas võtta filmiroll vastu? Kristen Stewartil on otsustamiseks huvitav reegel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart at the premiere of 'Certain Women'.
(NYC)
Kristen Stewart at the premiere of 'Certain Women'. (NYC) Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com/Starmax/PA Images

Näitlejanna Kristen Stewart paljastas, et tal võtab kõigest viis minutit otsustamaks, kas võtta filmiroll vastu või mitte.

26-aastane Hollywoodi staar rääkis, et ta teab päris ruttu, kas ta tahab mõnda rolli mängida või mitte, vahendab Female First.

Filmi «Certain Woman» pressikonverentsil avas naine end teema suhtes lähemalt: «Tavaliselt ma ei pea veetma inimestega ühes ruumis rohkem kui viis minutit, et teada, kas ma tahan nendega koos midagi avastada või mitte.»

«Ma olen hiljuti koos töötanud paljude inimestega, keda ma olen kasvades armastama õppinud. See on suur asi ja mul on väga vedanud. Hea s**a tegemine on innustav, sest ma arvan, et mul on päris hea maitse. Valemit ei ole,» pajatas staar pressikonverentsil.

Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: Andy Kropa/AP

Lisaks tunnistas kuum näitlejanna, et ta ei õpi kunagi rollideks sõnu pähe.

«Ma ei tea kunagi neid kuradi sõnu. Isegi Woody Alleni filmides. Ma õpin nad kiirelt pähe, kui vaja, aga tüüpiliselt arvan ma, et on parem, kui ma ütlen midagi natukene erinevat,» on naine enesekindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles