Ott Lepland ootab kuulajaid akustilise albumi kontsert-salvestusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland bändiga
Ott Lepland bändiga Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Ott Lepland annab oktoobris koos bändiga kaks imeilusat akustilist kontserti – ühe 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ning teise 20. oktoobril Estonia Talveaias. Kontserdid salvestatakse ning veel sel aastal ilmub Ott Leplandi akustiline live-album.

Ott Lepland on bändiga kokku pannud kauni akustilise kontsertkava ning oktoobris esitatakse seda kahel korral – 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ja 20. oktoobril Estonia Talveaias. Kontserdid salvestatakse ning veel selle aasta jooksul ilmub Ott Leplandi akustiline live-album. Seega on kõigil võimalus uue plaadi salvestamisest osa saada ning end koos bändiga Eesti muusikaajalukku jäädvustada.

Ott Leplandi singliesitlus 05.10, Hiltoni Olympicus
Ott Leplandi singliesitlus 05.10, Hiltoni Olympicus Foto: Erlend Štaub

«Akustiline muusika on suurepäraseks kaaslaseks pikkadel sügis- ja talveõhtutel,» sõnab Ott Lepland. «Otsustasimegi bändiga oma kontserdid salvestada ning albumi kujul välja anda, et mõnusat kontserdielamust pikendada ning publikule midagi tõeliselt kvaliteetset ja head pakkuda.»

Ott Lepland bändi akustilised kontserdid toimuvad 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ning teise 20. oktoobril Estonia Talveaias. Piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevis.

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles