Elu24 video ja galerii! Moedisainer Perit Muuga uue müstilise kollektsiooni fotosessioon kleidilt ellu astunud hundiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalal saabunud esimesed kargemad ilmad olid moedisainer Perit Muuga jaoks ideaalsed, et üles võtta oma värske kollektsiooni teaser video ja minna metsa, lehti langetavate puude vahele, pildistama.

16. novembril leiab Mustpeade Majas aset Perit Muuga uue sügistalvise kollektsiooni esitlus, mis tõotab tulla tõeliselt kütkestav ning omanäoline.

Esitlusel astub üles lauljatar Laura Põldvere, kes ka ise ekstravagantsete moevalikute poolest tuntud ning kohale tulnud saavad oma silmaga näha hunti nimega Lume, kes ühes oma omanikuga uue kollektsiooni näoks on. 

Muuga sõnul on seekordse kollektsiooni võtmesõnadeks haldjalikkus, talvisus, lumi, looma- ning linnumustrid ja läikivad kangad. Huvitava käekirjaga disaineri jaoks on see kollektsioon kõikidest senistest kõige temalikum. Näha saab tuntud hundimustreid ning suursuguseid vorme.

Vaata meie galeriid Perit Muuga uue kollektsiooni fotosessioonist ning kuula kindlasti ka videointervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles