Läheb rajuks peoks! Neli aastat Mürki on täis tiksunud

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Wall
Mike Wall Foto: promo

7. oktoobril peab oma neljandat sünnipäeva techno-muusikat kummardav peosari ja leibel Mürk. Sünnipäeva tähistatakse Punases Majas ning lisaks kohalikele ässadele on puldis kaks külalist Saksamaalt – SDX ning Mike Wall. 

Peaesinejaks kvalifitseeruv Mike Walli tee elektroonilise muusika karjääri suunas hargnes lahti obskuursete vinüülide ja kassettide kollektsioneerimisest ning noores eas legendaarse Fusion festivali külastamisest, millest said innustust mehe esimesed isiklikud muusikalised eksperimendid. 2006. aastal ilmus Londoni minimal’i-leibeli Safari Electronique alt tema debüütvinüül ning sealt edasi läks asi juba ladusalt.

Omenda muusikaplatvormi Wall Music/Wall Music Limited loomisega astus ta sammu sõltumatuse poole ning hakkas juba ise toetama tundmatumaid artiste.

Lisaks välisartistidele on kohal Mürgi raskekahurvägi koosseisus Artur Lääts, Katja Adrikova, Mihkel Maripuu ja Artur Sanglepp ning külalis-DJ’d MRDS ja Veiko Kikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles