Kim Kardashiani rööv oli inside job? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei uurib väidetavalt võimalust, kas Kim Kardashian Westi röövinud isikutel võis olla kontakt tema turvameeskonnaga.

35-aastane staar oli üksi Pariisi hotellis, kui sissetungijad ta relva ähvardusel kinni sidusid ning umbes kümne miljoni dollari väärtuses ehteid röövisid.

Kõmuväljaanne Page Six kirjutab, et uurijate arvates teadsid röövlit täpselt, millal Kim ilma turvameesteta kodus oli ning seetõttu võib kahtlustada, et asjaga oli seotud keegi hotellist või tema turvameeskonnast.

«Prantsuse politsei kahtlustab, et viiel röövlil oli mingisugune kontakt tema turvatöötajatega ning nad said nii teada Kimi päevakavast. Nad teadsid täpselt, et tol ööl polnud Kimi korteris ihukaitsjaid. Politsei peab kahtlaseks mitme hotellitöötaja juttu. Nad kuulavad üle ka mitmed ihukaitsjad, kes eelneval nädalal Kimi heaks töötasid,» rääkis allikas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles