Pildigalerii: Valitud on Eesti Printsess 2016 esimesed finalistid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poduktsioonifirmas Magic Monday Production toimuvad fashion test-pildistamised Eesti Printsess  esimeste finalistidega, kes sai valitud  live-castingutel 13-17-aastaste tüdrukute seast. Kaunitaarid erinevatest Eesti linnadest said juba eelvooruga edukalt hakkama ning poseerisid esimest korda modellidena must-valgetel fotodel. Vaadake, kuidas  see nendel õnnestus! 

Foto: Destate Media

Selle nädala lõpuni jätkub veel eelvoor ning pärast hakkab pihta täielik ettevalmistus - erinevad konsultatsioonid, defileetunnid, ilusalongide külastamised, pildistamised ja finaal-show proovid.

Foto: Destate Media

Sõltuvalt tehtud fashion-testidest  ja modellikõndimise meistriklassi tulemusest saavad neli finalisti osaleda ka juba 7. oktoobril toimuval moeshow'l NOMAD Jewellery Show.

Foto: Destate Media

Eesti Printsess 2016 finaal-show toimub 5. novembril Tallinnas itaalia restoranis Massimo ja peale seda saavad kõige edukamad osalejad võimaluse esindada Eestit 2017. aasta maailma missi- ja modellivõistlustel.

Vaata pildigaleriid kaunitaridest!

Et liituda välja valitud finalistidega, tuleb saata taotlus e-mailile princess@magicmonday.tv, lisades 10 pilti ja info enda kohta.

Sobilikud kandidaadid kutsutakse viimastele castingutele.

Konkurssi sündmused ning uudised eelmise aasta printsessikrooni võitja kohta jälgige ametlikult facebooki-lehelt:

https://www.facebook.com/PrincessOfEstonia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles