Martin Saar kükitas kümme aastat oma muusikapakkumisega kapis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendary Wednesday by Martin Saar
Legendary Wednesday by Martin Saar Foto: Legendary Wednesday

1. oktoobril toimus ööklubis Club Studio Legendary pidudesarja järjekordne tantsuöö, kus DJ-puldis oli teiste plaadikeerutajate kõrval ka andeka kunstniku ja muusikuna tuntud Martin Saar ning kus üheskoos tervitati sügist. Martin rääkis veidi oma jõudmisest puldi taha.

Martin, oli see sul esimene kord seal plaati keerutada?

Ametlikult jah, siiamaani olen saanud seal veidi proovida. Seekord oli mul esimene etteaste sealsele publikule.

Milline on sinu muusikavalik, et publiku ees esineda?

Valmistasin seda setti kuu aega ette. Algas rahulikult, väikese biitiga ja läks siis tempokamaks, tantsumuusika ja house`ni ning deephouse ja elektroonika olid lõpus.

Sa oled kunstnik ja teed muusikat. DJ tööd sa naudid ka ja ütled, et see on võimas tunne, olla puldis ja pakkuda inimestele emotsioone. Miks sa ennast üldse sellesse rolli oled pannud?

See sai alguse Valkla puhkekeskuse ühel peol, kuhu olin sõbrad kokku kutsunud ja oli plaan aega veeta, aga nurgas oli tühi DJ-pult ja plaadid reas, need kutsusid ja ootasid. Ühe ja teise loo vahetamisest sai soov seda edasi teha. Muusika erinevatest kohtadest otsimine ja sõprade ette toomine oligi järgmised 10 aastat minu panuseks oma väikesele ringile.

Kümme aastat olid oma muusikapakkumisega kapis — miks sa nüüd välja oled tulnud?

See oli esimesed kümme aastat, 2000-2010. Viimased kuus aastat on rohkem avalikke esinemisi olnud, alati olen mänginud Legendary Wednesday sarja sarja event`itel Komeedi katusel ja Kultuurikatla Pajas. Kuna läheb jahedamaks, siis kolime nüüd sisse.

Põhimõtteliselt on see siis esimene selles majas, aga jätk Legendary Wednesday`le?

Kuna see ei ole enam kolmapäev, siis peo nimi on lihtsalt Legendary. Ei tahakski öelda, et pidu, sest pidu tähendab tavaliselt läbu, aga see on inimeste kokkusaamine ja neile hea muusika mängimine.

Legendary Wednesday by Martin Saar 
Legendary Wednesday by Martin Saar Foto: Legendary Wednesday
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles