«Nädalalõpp Kanal 2ga» suur test: kui sensuaalsed on Pille Minev ja Teet Margna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga»
«Nädalalõpp Kanal 2ga» Foto: Ardo Kaljuvee

«Minu testid on väga täpsed,» kinnitab Kristjan Jõekalda tänases «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates. Kuulus testija võtab ette kaassaatejuhi Teet Margna ja raadiohääle Pille Minevi, et välja selgitada, kui sensuaalsed on nad tegelikult.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» saates võtab Kristjan Jõekalda täna taas välja paberi ja pastaka, et läbi viia üks test. Katsealusteks Teet Margna ja Pille Minev, hakkab ta uurima, kui sensuaalsed armastajad nad on. Loomulikult tuleb saates juttu aga paljudel muudelgi teemadel. Muuhulgas selgub, miks hommikuprogrammi juhtiv Pille Minev ei saa Teet Margnat endale raadiosse külla kutsuda ja kuidas saab ta hakkama hommikuste ärkamistega.

Huumorit, lõbusaid lugusid ja loomulikult head muusikat pakuvad tänases saates ka kõik teised külalised, sest «Nädalalõpp Kanal 2ga» võõrustab täna veel Ott Seppa, Tarvo Kralli ja neljast õest koosnevat bändi The Ilves Sisters.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil kell 21:30, kohe pärast «Roaldi nädalat».

Postimees: /clips/TREILERID/256_26_2/nadalalopp_yld

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles