Igor Gräzin: Reformierakonnas on antud ja vastu võetud altkäemaksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Gräzin
.
Igor Gräzin . Foto: Toomas Huik.

Selle nädala algusest hakkab Kanal 2 uudistesaade «Reporter» näitama rubriiki «Valedetektor», kus polügraafitesti võtavad ette mitmed Riigikogusse pürgijad.

Täna õhtul näeb pihitoolis riigikogusse pürgivat reformierakondlast Igor Gräzinit.


Esimese jahmatava paljastusega esines 7. veebruari saates keskerakondlane Evelyn Sepp, kes tunnistas valedetektori testil, et tema arvates vajab partei Edgar Savisaare asemele uut juhti.

Jahmatavate paljastustega esines 8. veebruaril ka üksikkandidaadina roheliste ridades riigikokku pürgiv Eerik-Niiles Kross, kel tuli vastata küsimustele purjuspäi autojuhtimisest kuni Arctic Sea kaaperdamises osalemiseni. Samuti tunnistas tuntud luuraja, et on suitsetanud kanepit.

Täna istub valedetektori alla reformierakondlane Igor Gräzin, kes tunnistab, et Reformierakonnas leidub inimesi, kes on andnud ja vastu võtnud altkäemaksu.

Testija kommentaar Gräzini vastustele: Enda puhul ei olnud tal mingit kahtlust, kuid ilmselt ta kahtleb tõsiselt mõnes oma erakonnakaaslases.

Uudistesaade «Reporter» on Kanal 2 eetris argipäeviti kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles