Eesti stiilseim indie-bänd The Boondocks annab välja teise stuudioalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel The Boondocks
Ansambel The Boondocks Foto: Erakogu

7. oktoobril ilmub Eesti stiilseimal indie-bändil The Boondocksi teine stuudioalbum «Thriller». Lisaks suve hakul ilmunud menukale loole «U and Me» on plaadil veel 11 lugu.

«Tugev tung teist plaati teha tekkis meil juba esimestel hetkedel pärast esimese albumi «USB» esitluskontserte. Nagu eestlastele kombeks - algul ei saa vedama ja siis ei saa pidama,» rääkis bändi trummar Karl Kevad.

«Kirjutasime plaadi jaoks materjali umbes poolteist aastat enne, kui lõpuks loksus asi paika ja muusika sai sellise suuna, millega kõik rahul olime. Üritasime asja detailideni perfektseks siluda ja midagi rohkemat öelda kui lihtsalt - siin on meie uued lood, tulge kontserdile. Pigem loodame, et kuulajad saavad aru kuhu «Thrilleri» kõla juhatab ja mida plaadiga öelda tahame,» lisas Kevad.

«Kui võtta Wikipediast lahti sõna thriller, leiame, et see on filmi- ja kirjandusžanr, kus pinge ja põnevus on pidevalt üleval ning kulgevad kiirelt ja intensiivselt  - just samamoodi võib ka kirjeldada meie uut plaati,» võtab laulja Villem Sarapuu plaadi olemuse kokku. «Igas loos on parasjagu pinget, ärevust ja ootamatuid lahendusi.»

Plaadi väljatulemist tähistatakse kolme õudu ja eufoorat tekitava peoga Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Esitluskonsterdid toimuvad:

15. oktoobril Tallinnas Sinilinnus

21. oktoobril Tartus Genialistide klubis

22. oktoobril Pärnus Kultuuriklubis Tempel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles