Superstaar Jüri Pootsmann rokib täna bändiga Punases majas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju Kaparock avas staaride saatel vägeva festivalisuve, Jüri Pootsmann
Raju Kaparock avas staaride saatel vägeva festivalisuve, Jüri Pootsmann Foto: Madis Sinivee

Telesaate «Eesti otsib superstaari» 2015. aasta hooaja võitja Jüri Pootsmann esineb koos 4-liikmelise bändiga, kuhu kuuluvad Siim Avango basskitarril, Joonas Mattias Sarapuu klahvpillil, Hans Kurvits trummidel ja Pent Järve kitarril.

Singel «Aga Siis» saatis Pootsmanni raadiotoppidesse ning kogu EP tõi Jürile Aasta Meesartisti tiitli Eesti Muusikaauhindadel.

Pootsmanni sügav tämber kannab jõudsalt välja nii pop- kui soulmuusika, olles hääles ja isikus viimasest žanrist tugevalt mõjutatud. Hetkel üks paljulubavamaid mitmekesise stiili ja vokaalse võimekusega meeslauljaid Eestis. Bändiliikmete kogemus erinevatest koosseisudest lisab noorele kooslusele teravust ja sumedust, tuues livedel sisse ka funk-, ja rokkmuusika märke.

2015. aasta novembris ilmus Jüri Pootsmanni esimene omanimeline EP koostöös Vaiko Epliku, Sten Sheripovi ja Kim W-ga. Kauamängiv on planeeritud 2016. aasta lõpus.

«Ma olen väga põnevil, kuna pole kaua aega bändiga laivi andnud. See, et Rapla bänd ja mu enda vanad koolivennad mind soojendavad, on tähtis nii mulle kui ka neile. Esitame kindlasti uue loo publikule mida me pole varem kuskil mänginud, seega väga ootan juba laivi!» kommenteeris Pootsmann Elu24-le tulevast esinemist.

Õhtu juhatab sisse ansambel THE NOTES

The Notes on Raplast pärit indie/folk muusikat viljelev noor ansambel, kuhu kuuluvad Markus Bachmann, Kõu Kaur ja Helar Tappo. Muusika edastamiseks kasutatakse kitarre, mõndasi rütmiinstrumente ja kolmehäälset laulmist. Oma esimese singli «Lead my mind» andis ansambel välja 2016. suvel. Bänd tegeleb hetkel aktiivselt EP salvestamisega ning noortebändi konkursiks valmistumisega. 

Ürituse algus kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles