Arne Lauri: olen saanud muusikast rohkem orgasme kui seksist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arne Lauri
Arne Lauri Foto: TV3

Muusik Arne Lauri selgitas Evelin Ilvese saates, mis on armastuse energia.

«Kui kloostrisse läksin, siis mult küsiti ka, et kuidas ma suudan seksuaalenergiat kontrollida. Seksuaalenergiat pole võimalik kontrollida! See on jumalik energia. Sa õpid oma meeli kontrollima, see on kultuur,» ütles Lauri.

«Armastuse energia toimib kavalalt. Kui arvame, et armastuse energia on ainult seksuaalenergia naise ja mehe vahel, siis see on esimene viga. Mina muusikuna olen saanud elus orgasme muusikast rohkem kui mehe ja naise vahel,» ütles Lauri.

«Selles mõttes orgasme, et see tunne armastuses on õndsuse tunne, ekstaas. Või lauldes vaimseid laule. Kui ma vaatan oma elus, millised naudingumomendid on olnud kõige võimsamad, siis ma ei saa öelda, et seal top tenis on kõik ainult mehe ja naise vahelised suhted,» seletas ta.

Arne Lauri on tegelenud erinevate joogastiilidega juba pea 20 aastat. Ta on muusik, tantsija-koreograaf, annab joogatunde, loenguid veedalikust kultuurist, taimetoitlusest ja tervislikest eluviisidest. Arne Lauri, krišnaiidinimega Arjuna on alates 1994. aastast kulgenud hinduismi üht suunda pidi — Jumal Krishnat teenides püüdleb armastuse ja pühendumise läbi mõistmise, eneseteadvustamise ja vabanemise poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles