Madonnat jäädvustanud Little Shao hakkab pildistama Baltic Sessioni eredaid hetki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Little Shao
Little Shao Foto: MediaMarketing

17.-23. oktoobrini toimub Eestis taas tänavakultuurifestival "Baltic Session", mis on tänaseks saanud Euroopa üheks tuntuimaks festivalideks, toetades nii urban-kultuuri kui ka meelelahutusmaastikku Eestis ja laiemal tasandil.

JJ-Street Baltic Session kujutab endast nädala vältel meelelahutussündmusi ja võistluste seeriaid – seintepuhastusaktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, tänavakunstisündmus Street Art Jam, erinevad peod ning tantsukoolitused maailma staaridega. Festival kulmineerub finaalpäevaga Eesti ühes võimsamas kontserdimajas Nordea, kus astuvad üles nii Eesti kui ka välismaa staarid. 

Üheks eriliseks külaliseks on fotograaf Thinh Souvannarath, tuntud ka artistinime "Little Shao" järgi, kes on 33-aastane iseõppinud professionaalne Pariisis baseeruv fotograaf. Ta kasvas prantsuse perekonnas, kus oli 4 last ja tema kasvatus oli tugevalt aasiapärane. Tema fookuseks olid õpingud ning oma vendadele ja õele heaks eeskujuks olemine. Ta lõpetas ühe parima ärikooli Pariisis, kus ta sai magistrikraadi finantsalal ning töötas neli ja pool aastat kahes prestiižses pangas. Aga miski tema eduloos pani teda muutma kogu karjääri...

1994. aastal Little Shao avastas enda jaoks hip-hopi kultuuri ja hakkas huvituma breiktantsust, millest sai tema kirg ja elustiil. Ta oli alati noorena vaimustuses oma isa fotokaamerast ja 2004. aastal ostis ta endale digikaamera, et jäädvustada oma grupi tegevusi. Ta uskus, et parim koht fotode eksponeerimiseks on sotsiaalmeedia, sest see aitaks tõsta tantsimise ja tantsjate mainet inimeste seas. Ei läinud kaua aega mööda, kui tema pildid saavutasid suure tuntuse tantsijate ja koreograafide seas üle kogu maailma. Sealt edasi laienes tema huvi ka muusikamaailma, ta töötas reklaamitööstuses ja pildistas arhitektuuri, kuulsusi ja moeloomingut.

2012. aastal lõpetas Little Shao töö finantssektoris, hakkas töötama täiskohaga fotograafina ja hakkas üle maailma ringi reisima. Viimase nelja aastaga on tema karjäär õitsele puhkenud ja ta on töötanud eri projektides, koos selliste brändidega nagu Red Bull, Instagram, Under Armour, Puma, Opera de Paris, Microsoft, Casio, Emmaus, Tony Parker, Madonna, Misty Copeland, Justin Bieber jne. Hetkel esindab ta sellised brände nagu Nikon, Profoto, Lowepro ja Microsoft Surface 4. Tema raske töö on end ära tasunud!

Baltic Sessioni piletid on müügil Piletilevis. Sel aastal on festivali keskseks teemaks populaarse Tähtede Sõja filmide ainestik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles