Tartus avas uksed uus ööklubi Tempo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus avas uksed uus ööklubi Tempo
Tartus avas uksed uus ööklubi Tempo Foto: Tempo

Mõned nädalad tagasi avas Tartus uksed uus ööklubi Tempo. Küütri tänaval asuv klubi on mõnusaks peopaigaks reedeti ja laupäeviti kõigile pidutsejatele.

Tempo on uus ja värske peavoolu-tantsumuusikaga klubi, mis asub Athena kontsertsaali vahetus läheduses. Seega on tegemist ideaalse paigaga, kus kontserdijärgseid muljeid vahetada ning järelpidu pidada.

Üheks Tempo eestvedajaks on DJ Möls. “Otsustasime teha laheda ja lõbusa klubi, žanridega end ei piiritle ning paik on mõeldud laiale publikule,” kommenteerib ta. “Mängitakse väga head tantsumuusikat ja hetke kuumimaid tantsuhitte.”

Klubis Tempo hakkavad peotuju üleval hoidma DJ-d Widenski, Möls, Fade, Kashu, Element, Rami, Nova ja mitmed teised. Sissepääs klubisse maksab viis eurot, klubikaardi omanikele on soodustus 50%. Klubi veebilehel on võimalik ka laudu broneerida.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles