Ukraina hittsarja staar Kirill Käro: mind peetakse võõraks nii Eestis kui Venemaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Käro
Kirill Käro Foto: ERR

Sel nädalal toimuvad Tallinnas Ukraina krimisarja «Nuuskija» võtted, mille peaosas on Eesti päritolu näitleja Kirill Käro.

Käro on Venemaal elanud 11 aastat, mistõttu räägib ta eesti keelt vähe. Näitleja rääkis «Ringvaatele», et sellest hoolimata peetakse teda Venemaal ikkagi eestlaseks.

«Perekonnanimi on selline. Kui Eestist pärit, siis eestlane, kui Ukrainast pärit, siis ukrainlane. See on alati nii olnud. Ma õppisin Moskvas 90ndatel ja ikka oli nii. Siin oled sa venelane. Võõras. Seal oled ka põhimõtteliselt võõras,» nentis Käro.

«Mingil hetkel rääkisin ühe režissööriga, kes oli Ameerikast elanud, aga nüüd elab Venemaal... Ta ütles, et tunneb end igal pool kui külaline. Ma tunnen ka, et selles mõttes on midagi. Mõistad, et sa ei saa kusagil päris omaks. Selles on midagi, see annab energiat tegutsemiseks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles