Rob Kardashian on elule alla vandunud? Perekond kardab tema elu pärast!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Kardashian ja Blac Chyna
Rob Kardashian ja Blac Chyna Foto: SCANPIX

Rob Kardashian on väidetavalt elule alla vandunud ja elab oma kodus erakuna. Perekond kardab tema elu pärast, kuna mees on viimastel kuudel kaalus kõvasti juurde võtnud.

Rob ja tema kaheksandat kuud rase ekskihlatu Blac Chyna läksid kahe kuu eest lahku ning mees pole selle aja jooksul peaaegu kordagi kodust väljas käinud, kirjutab TMZ.

Rob on tagasi kogunud 25 kilo, mis tal Chynaga kohtudes kaotada õnnestus. Rob on kaotanud igasuguse motivatsiooni ja kaalutõus mõjub hävitavalt tema tervisele, kuna ta on juba korra varem diabeedi tõttu haiglasse sattunud.

Rob ei ilmunud isegi oma realilty-sarja «Rob & Chyna» uue hooaja esitlusele. 

Probleem on selles, et Rob sai depressioonist jagu tänu Chynale, kuid nüüd pole tal enam naise toetust ja nad tülitsevad ka neil harvadel juhtudel, kui nad kokku satuvad. 

Allikate sõnul loodab perekond, et Rob suudab siiski sellest august välja tulla ja nad on valmis teda igal võimalikul moel aitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles