Ееsti lapsmodellid esinevad moenädalal Moscow Fashion Week 2016!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti valitud andekaid lapsmodelle Eestist saab näha suurimatel rahvusvahelistel laste kunsti- ja moesündmustel kõrgete tulemustega.

Sel suvel tõi 9-aastane Anna Torgašova Eestisse «Festival Model & Talent World 2016» grand prix peakarika, võites veel auhinna parima modellikõndimise eest. Kuueaastane Simone-Rinell Pärna sai samuti grand prix auhinna juba teisel laste moe- ja talendikonkursil  «Children of Universe 2016».

Võluvad blondiinid, vend ja õde Kenneth Andre Luzgin (6) ja Michelle Merlen Eek (12) pälvisid «Little Mister Planet 2016» ning «Little Miss Planet 2016 - I printsess» tiitlid samanimelises maailmafinaalis.

Eesti lapsmodellide agentuur Star Kids Agency annab nii ettevalmistuse ja portfoolio vastavalt kõrgetele rahvusvahelistele standarditele kui samuti nende rakendamise ja eneseteostamise võimalusi parimatel maailmasündmustel.  Lapsed, kes läbisid augustis kohaliku eelvooru L'Officiel Kids Topmodel Estonia, võtsid osa kõige stiilsemast laste moesündmusest Baltimaades kootöös tippajakirjaga - moekruiisist L'Officiel Kids Fashion Cruise 2016, näidates erinevate riikide brände moe-show'del Riia-Stockholm-Riia praami pardal. Tähelend jätkus - kolm Star Kids lapsmodelli sai valitud Moskva Moenädala (Moscow Fashion Week 2016) moe-show'le!

Nii kaua, kui algajad-modellid valmistuvad selleks tõsiseks ürituseks, jätkub Star Kids agentuuris järgmine casting - samuti oktoobri lõpus toimuva Moscow Fashion Week'i jaoks. Kandideerida saavad nüüd lapsed pikkusega 138 - 158 cm.  Võimaluse saavad ka uued näod, kui modellikõndimise ja poseerimise väljaõppe püüdlus on kompenseeritud potentsiaaliga, suure sooviga ning kiire õppijaloomuga. Saamaks kutset live-castingule, tuleb saata taotlus e-mailile casting@starkids.ee teemaga «Moscow Fashion Week», lisades info ja 5 pilti lapsest ning lapsevanema kontakttelefon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles