Hääleta oma lemmik Noortebändi finaali ja võida mõnusaid auhindu

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2016 õhtujuht Laura Prits.
Noortebänd 2016 õhtujuht Laura Prits. Foto: Erik Prozes

Novembri lõpus toimuvasse Nootebändi finaali pääseb lisaks neljale žürii valitud bändile ka rahvalemmik, mistõttu on sinu panus oluline - hääleta Elu24 keskkonnas juba täna! Andes hääle lemmikbändi või sooloartisti poolt võid võita finaalkontserdi pileteid ja Converse ketse.

Täna, 28. septembril kell 10 avatakse Elu24 leheküljel Noortebändi rahvahääletus, kus osalevad kõik poolfinaalides võistlevad bändid: EIXD, Lepatriinu, Charlemagne, Kirju Tigu, Mees Incorporated,Anonymous Animals, A3, Anett Tamm, Nebula Flowers, Cuubik, Twice the Strings, The Uninvited, Steps to Synapse, Sent from Viljandi, The Notes, Space Note, Triskele ja Fuqtual.

Poolfinaalide järel, 3. Ja 4. oktoobril on võimalus teha lõpuspurt bändidel, kes ei ole Tartu, Viljandi või Tallinna poolfinaalist ega eksperdide valiku järel edasi pääsenud. Just fännide hääl on see, mis annab ühele grupile uue võimaluse võita tiitel “Noortebänd 2016”.

Hääletajate vahel loositakse välja viis võitjat, kes saavad kaks piletit Noortebänd 2016 finaalkontserdile Kinos Sõprus. Lisaks saab üks oma lemmikbändile hääle andnud muusikahuviline Converse “Chuck Taylor All Star” ketside võrra õnnelikumaks.

Hääletuse numbrid on reaalajas nähtavad ning hääletus lõppeb 4. oktoobril kell 23.59.

Hääleta SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles