Laura Põldvere avab lahutuse tagamaid: ühiskonna arenedes peaks piiblisõnalgi olema tõlgendamisruumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Laura Remmel
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, Laura Remmel Foto: Erlend Štaub

Laulja Laura Põldvere elus sai hiljuti läbi üks eluetapp, millesse kuulus ka abielu Joel Rasmus Remmeliga - selle aasta alguses mõistis paar, et nende põhimõttelised erinevused ei ole lahendatavad.

Laura rääkis ajakirjale Anne & Stiil, et ta oli küll Joeli armastades vastu võtnud Jumala, kuid ei hoomanud siis, mida see tähendab tema töö ja muusika kontekstis: «Popmuusika juurde kuuluvad edevus, massipsühhoos, inimeste tunnetega mängimine, seksuaalsus jne, mis on kristlikust perspektiivist vale.» 

Tõsise mõra lõi suhtesse ka Laura osalemine Eesti Laulul, kus ta paljaste säärtega ja liibuvas trikoos laulis kõigi meeltega elus olemisest ja unistustesse hüppamisest. Oktoobris algav telesaade «Su nägu kõlab tuttavalt» oleks ilmselt mõeldamatu olnud. 

«Ma usun Jumalasse, aga ma usun ka, et ühiskonna arenedes peaks piiblisõnalgi olema tõlgendamisruumi. Maailm on ju muutunud,» märkis Laura.

Loe avameelset intervjuud ajakirjast Anne & Stiil.

Tallinn Fashion Week 25.03.2016 - lava taga ja lava ees. Laura Remmel
Tallinn Fashion Week 25.03.2016 - lava taga ja lava ees. Laura Remmel Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles