Rob Kardashian ja Blac Chyna läksid lahku ning vihane Rob avaldas Kylie Jenneri telefoninumbri!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Kardashian ja Blac Chyna
Rob Kardashian ja Blac Chyna Foto: SCANPIX

Rob Kardashian ja tema beebiootel ekskihlatu Blac Chyna on täielikult tülli läinud ning kahe tule vahele jäi Robi poolõde Kylie Jenner.

Kardashianidele lähedased allikad rääkisid TMZ-le, et Rob vihastas õdede ja eriti Kylie peale esmaspäeval, kuna nood korraldasid beebipeo, kuhu Robi lapse ema polnud kutsutud. Kardashianid korraldasid Robile ja Chynale eraldi peod, kuna paar pole juba mitu kuud rääkinud.

Rob ja Chyna kohtusid küll põgusalt oma reality-sarja avaosa esitlusel, kuid nad on kindlalt lahku läinud. Sellegipoolest ärritas Robi, et Chynat polnud peole kutsutud, mistõttu otsustas ka tema mitte kohale tulla. Kättemaksuks avaldas ta Twitteris Kylie telefoninumbri. 

Asja teeb kummaliseks see, et väidetavalt nõustus Chyna, et eraldi beebipeod on parim variant. Rob sai sellest alles hiljem teada ja ta on jätkuvalt vihane.

Foto: twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles