Suure Papa mänedžer Diiva Kristina: pidin teda kuu aega pinnima enne kui mänedžeriks sain

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti avaldasime Elu24's loo Suure Papa ehk Aropi mänedžerist, värvikast Diiva Kristinast. Kutsusime ta meie stuudiosse ja palusime lähemalt rääkida enda ja Aropi tegemistest.

Aropi mänedžer Kristina Pärtelpoeg on naine, kes teab mida ta tahab ja kuidas seda saada, «ei» pole tema jaoks kunagi olnud takistuseks. Just tänu sellele isikuomadusele saigi neiust 2016. aasta alguses, pärast kuuajast katseaega, Aropi mänedžer. 

«Saime tuttavaks paar aastat tagasi, kui ma Londonist Eestisse tagasi tulin. Sain kokku oma sõbrannaga, kes on praegu Aropi naine ja ta tutvustas meid Suhkrumollis omavahel,» meenutab Kristina esimest kohtumist räppariga.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks mänedžeri tööle on Kristinal veel mitu ametit: ta on baaridaam Shootersis, teenindaja restoranis Controvento ja kui vaja, siis ka piletimüüja klubis Studio. Kui mitme töökoha kõrvalt veel vaba aega jagub, siis käib Kristina ka ise hea meelega sõpradega peol, puhkab kodus või reisib.

Räppar Uku Aropi ehk Suur Papa mänedžer on värvikas Diiva Kristina
Räppar Uku Aropi ehk Suur Papa mänedžer on värvikas Diiva Kristina Foto: instagram.com

Peale seda, kui Suur Papa enda nime Aropiks muutis, pääsesid liikvele esimesed infokillud selle kohta, et räppar enam emakeelsele muusikale ei keskendu vaid plaanib uue nime alt välja anda hoopis inglise keelse albumi.

«Inglise keelne album ilmub veel selle aastanumbri sees ja võin öelda, et fännid jäävad sellega 100% rahule,» lubas Kristina.

Mida põnevat on Kristinal ja Aropil üheskoos veel plaanis saavutada ja kuhu jõuda? Seda vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles