Elu24 teeb Noortebändi poolfinaalidest otseülekande

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmakordselt on võimalus vaadata kõiki Noortebändi poolfinaale otseülekandes Elu24 portaalis.

Sel aastal vahendab Elu24 Noortebändi poolfinaale oma kodulehe kaudu. Kontserte toimub kokku kolm - 29. septembril Tartus, 30. septembril Viljandis ning 1. oktoobril Tallinnas. Mõõtu võtavad 18 osalejat, kelle hulgas on nii sooloartiste kui ka bände. Üritusi juhib Noortebändist tuule tiibadesse saanud Ziggy Wildi laulja Laura Prits.

Noortebänd 2016 avapidu.
Noortebänd 2016 avapidu. Foto: Jan-Erik Tõeleid / Noortebänd

«Otseülekandes puudub vigade parandus, kõik jõuab vaatajateni just sellisel kujul nagu see toimub kohapeal» sõnas peakorraldaja Märt Truman. Ta lubab vaatajatele ehedaid emotsioone, üllatusi ning loomulikult head Eesti muusikat.

Igas poolfinaalis on kohal ka ekspertidest koosnev viieliikmeline žürii, kes valib välja kolm finalisti. 2. oktoobril avalikustatakse neljanda edasipääseja nimi, kelle valib samuti žürii. Viies finalist selgub rahvahääletuse kaudu, mis toimub ELU24 keskkonnas 28. septembrist 4. oktoobri südaööni.

Noortebänd on Eesti vanim noortele muusikutele suunatud konkurss, mis sel aastal leiab aset 16. korda. Just Noortebändist on alustanud mitmed tegijad praegusel muusikamaastikul. Osalejad saavad väärtuslikku tagasisidet oma ala professionaalidelt, võimaluse end avalikkusele tutvustada ning oma esinemisoskusi lihvida. Finaliste ootavad ees põnevad auhinnad.

Noortebänd
Noortebänd Foto: Promopilt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles