Briti rock-sensatsioon Biffy Clyro esineb juba kuu aja pärast Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Biffy Clyro
Rokkbänd Biffy Clyro Foto: Promopilt

Täpselt kuu aja pärast, 27. oktoobril, astub Saku Suurhallis üles hetke üks kuumemaid rock-bände Biffy Clyro. Piletid ainsale Baltikumi kontserdile on müügil Piletilevis. 

Šotimaalt pärit rokkbänd Biffy Clyro jõuab oktoobris fännide rõõmuks taas Eestisse. Eelnevalt kaks korda Rock Cafe ülikiirelt välja müünud artist esineb sel korral Saku Suurhallis ning Tallinna kontsert saab olema bändi ainus ülesastumine Baltikumis.

Biffy Clyro on tegutsenud alates aastast 1995 ning saavutas suurema tuntuse oma 2007. aastal ilmunud neljanda stuudioalbumiga «Puzzle». Järgnesid albumid «Only Revolutions» (2009) ning «Opposites» (2013), millest viimane jõudis Suurbritannias ka plaadimüügi edetabelis esikohale. Rokifännidele ei ole kindlasti võõrad Biffy Clyro hitid «Many of Horror», «Bubbles», «Stingin’ Belle», «That Golden Rule» ja «Mountains».

Biffy Clyro annab 27. oktoobril kontserdi Tallinnas, Saku Suurhallis. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis. Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles