Video: Trump võrdles 1996. aasta Miss Universumit seaga, kaunitar lajatas nüüd tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alicia Machado
Alicia Machado Foto: SCANPIX

USA presidendikandidaatide debatis kerkis esile üllatav isik, kes valiti 1996. aastal Miss Universumiks ja kelle kohta vabariiklane Donald Trump kasutas varem nimetust Miss Piggy (Miss Põrsas).

Foxi teatel sõnas demokraadist kandidaat Hillary Clinton, et Trumpil ei olnud õigus Alicia Machadot tema Venezuela päritolu ega kehakaalu tõttu sõimata Miss Piggyks ega ka Miss Housekeeperiks.

Machado sõnul kostitas Trump teda pärast ilukuningannaks saamist solvavate nimetustega, kuna tal tekkisid terviseprobleemid, mille tõttu ta kehakaal kasvas.

«Elasin suures stressis, mis tõi kaasa nii anoreksia kui buliimia. Olen nende haigustega võidelnud 20 aastat,» teatas Machado nüüd Trumpile.

Trump tegi isegi seda, et viis Machado jõusaali treenima, et ta kaalu kaotaks, kuna Trumpi arvates võttis naine missiks saades 20 kilogrammi juurde. Samas kutsus ta meedia naise sportlikke jõupingutusi ja kehakaalu kaotust kajastama. 

Macadost sai selle aasta esimesel poolel USA kodanik ning Clinton ei unustanud seda debatis mainimata. 

Pärast debatti edastas Machado Twitteris, et ta toetab Clintonit ning mõni aeg hiljem avaldas foto, millel ta hoiab käes USA passi lisades, et kavatseb täita oma kodanikukohust ja hääletada uuel kodumaal.

Machado väite kohaselt täitis ta Miss Universumi lepuingus ette nähtud kohustusi suure hoolega, kuid Trump, kes oli siis meediamogul ja pidi talle selle eest maksma, ei maksnud sentigi.

Pärast Miss Universumi aja lõppemist esines Machado Lõuna-Ameerika ja Hispaania seebiooperites ning avaldas isegi kaks muusikaalbumit. Samuti sai temast esimene Miss Universum, kes poseeris meesteajakirjale Playboy.

Eksmiss sai mais USA kodanikuks ja on alates sellest olnud aktiivne Trumpi vastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles