Järjekordne Hollywoodi staarpaar teatas lahkuminekust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actors Naomi Watts and Liev Schreiber arrive at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)    (GOLDENGLOBES-ARRIVALS)
Actors Naomi Watts and Liev Schreiber arrive at the 72nd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 11, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GOLDENGLOBES-ARRIVALS) Foto: SCANPIX

Hollywoodi staarid Naomi Watts (47) ja Liev Schreiber (48) teatasid, et lähevad lahku pärast 11 aastat koos olemist.

«Paari viimase kuu jooksul oleme jõudnud järeldusele, et parim tee meile kui perele on olla paarina lahus. Kasvatame edaspidi oma lapsi ja avastame uut faasi meie suhtes suure armastuse, lugupidamise ja sõprusega meie südames,» seisis Naomi Wattsi ja Liev Schreiberi ühises avalduses.

Naomi Watts ja Liev Schreiber.
Naomi Watts ja Liev Schreiber. Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

«Samal ajal kui peame teie uudishimust ja toetusest lugu, palume pressil olla tähelepanelikud meie laste suhtes ja lugu pidada nende privaatsusest,» lisas paar esmaspäevases avalduses Us Weekly veergudel.

Paar hakkas kohtamas käima 2005.aastal ning ei ole kunagi abiellunud. Neil on ühised pojad Alexander «Sasha» (9) ja Samuel (7).

Ekskallimaid nähti viimati koos oma lastega 13.septembril New Yorgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles