Video: Bruce Springsteeni arvates on Trump demagoog

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Springsteen
Bruce Springsteen Foto: SCANPIX

Rokilegend Bruce Springsteen esines Norra ja Rootsi jutustaates Skavlan öeldes, et vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump on suur demagoog, kes määrib ameeriklaste head nime.

Springsteen, kellel on töölisklass südamelähendane, leidis et Trump üritab tavalisi ameeriklasi enda poole võita, kuid pigem peletab ta oma äärmuslike seisukohtadega nad eemale, teatab The Local.

«Trumpi absurdsus on nagu mõnest räigest koomiksist. Kuid ta on kampaanias väga kaugele jõudnud, enda arvates peaagu juba Valgesse majja ja see teeb inimesed murelikuks. Arvan, et ta ei võida, kuid juba asjaolu, et ta kandideerib on paljude ameeriklaste jaoks häbiväärne,» teatas muusik.

Springsteeni arvates teab Trump väga hästi, millisele «nupule» vajutada ja räägib seda, mida hääletajad kuulda tahavad, kuid samas ameeriklased ei unusta, kui suured on varanduslikud lõhed.

«Trump pakub keerulistele probleemidele välja pealtnäha lihtsaid lahendusi, kuid need ei ole tegelikult lahendused, vaid demagoogia. Just selle võttega tõmbab ta kõik haneks,» lisas staarmuusik.

Springsteen on väljendanud end poliitiliselt muusika ja laulude kaudu, kuid viimastel aastakümnetel on ta valimiste ajal teatanud avalikult, keda pooldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles