Angelina Jolie saab lahutuse protsessis lohutust ja tuge Johnny Deppi käest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. actors Angelina Jolie (L) and Johnny Depp pose for pictures during a photocall promoting her movie 'The Tourist' in Berlin, December 14, 2010.    REUTERS/Thomas Peter  (GERMANY)
U.S. actors Angelina Jolie (L) and Johnny Depp pose for pictures during a photocall promoting her movie 'The Tourist' in Berlin, December 14, 2010. REUTERS/Thomas Peter (GERMANY) Foto: THOMAS PETER/REUTERS

Hollywoodi näitlejanna Angelina Jolie saab lahutuse protessis Brad Pittist väidetavalt lohutust ja tuge kaasnäitleja Johnny Deppi käest, kes ka ise hiljuti raske lahkumineku läbi tegi.

41-aastane kuue lapse ema Angelina Jolie mängis Johnnyga koos filmis «Turist» 2010.aastal ning on väidetavalt abi ja toe saamise eesmärgil pöördunud mehe poole.

«Angelina idoliseeris Johnnyt aastad enne, kui ta temaga koos filmis töötas,» pajatas allikas, et staaridel oli hea klapp.

Johnny Depp oli väidetavalt ka tuntud lahutusadvokaadi Laura Wasser'i soovitajaks. Wesser esindas staari lahutusprotessis Amber Heardiga ning nüüd kaitseb ka Angelinat.

Johnny Depp ja Angelina Jolie (AP Photo/Victor R. Caivano) 
Johnny Depp ja Angelina Jolie (AP Photo/Victor R. Caivano) Foto: Victor R. Caivano/AP

«Nad on sellest alates ühenduses olnud ning suhtlesid regulaarselt ka siis, kui Johnny Amberist lahku läks,» rääkis allikas The Suni ajalehele.

Väidetavalt ei ole Johnny ja Angelina tihe läbikäimine staaride abielulahutuse põhjuseks, aga nad on tihedalt teema üle aru pidanud.

«Angelina sõbrad arutavad, mis nende vahel juhtuda võib, kui tema ja Brad enam ei ühine ja nende lahutus läbi läheb,» teadis allikas lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles