Vaata! Need Hollywoodi staarpaarid tõestavad, et armastus ei ole kadunud!

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - FEBRUARY 10: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street on February 10, 2016 in New York City.   Michael Loccisano/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - FEBRUARY 10: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street on February 10, 2016 in New York City. Michael Loccisano/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Michael Loccisano/AFP

Staarpaari Angelina Jolie ja Brad Pitt'i lahutuse valguses teisipäeval, 20.septembril, toome lugejatele lohutuseks välja kuulsad Hollywoodi kuumad staarid, kes tõestavad, et armastus ei ole surnud ja ka kuulsana on võimalik suhet püsivana hoida!

John Legend ja Chrissy Teigen

Chrissy Teigen ja John Legend Oscarite galal. (Richard Shotwell/Invision/AP) / Scanpix
Chrissy Teigen ja John Legend Oscarite galal. (Richard Shotwell/Invision/AP) / Scanpix Foto: SCANPIX

Johnil ja Chrissyl on tõeliselt armas lugu, mille seas ka 2013.aasta septembris toimunud pulmad. Staarid said tuttavaks muusiku «Stereo» muusikavideo võtetel 2007.aastal. Sellest hoolimata ei olnud see mehe jaoks armastus esimesest silmapilgust. «Mööduks paar aastat enne, kui ma hakkasin meid igavesti koos nägema,» tunnistas John Legend 2014.aastal.

Jay Z ja Beyonce

Jay Z ja Beyonce.
Jay Z ja Beyonce. Foto: Mason Poole/AP

Räppar ja poplauljanna tõestavad, et nende armastus püsib tugevana, hoolimata sellest, see pole veatu. Staarid hakkasid kohtamas käima 2002.aastal ning abiellusid 2008.aastal. Neil on ühine pisitütar Blue Ivy.

George Clooney ja Amal Clooney

George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal / Scanpix
George ja Amal Clooney Cannes´is punasel vaibal / Scanpix Foto: SCANPIX

George Clooney oli enne Amaliga kohtumist tõeline Hollywoodi playboy ja naistevallutaja. Armunud hakkasi kohtamas käima 2013.aastal ning kihlusid 2014.aasta aprillis. Abielluti 2014.aasta septembris.

Eric Johnson ja Jessica Simpson

Jessica Simpson / Scanpix
Jessica Simpson / Scanpix Foto: SCANPIX

Ikka veel teineteise järele hullud! Jessica Simpson ning endine jalgpallur Eric Johnson kohtusid esimest korda 2010.aastal ning ei raisanud aega, et oma armumist maailmale näidata. Duo kihlus 2010.aasta novembris ning vahetasid vandeid 2014.aasta juulis. Neil on tütar Maxwell ja poeg Ace.

Kate Middleton ja prints William

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna lastega lennukist väljumas. / Scanpix
Cambridge'i hertsog ja hertsoginna lastega lennukist väljumas. / Scanpix Foto: SCANPIX

Elu avalikkuse silma all ei ole kerge, aga Kate Middleton ja prints William teevad seda graatsia ja klassi tähe all. Paar oli Šotimaa ülikoolis St. Andrews klassikaaslased ning olid enne armumist head sõbrad. Seejärel prooviti kätt ka suhtes ning 2007.aastal tehti ka väike paus. Pärast 2011.aastal abiellumist on paar tugev ning nad kasvatavad kahte väikest järeltulijat - prints George'i ja printsess Charlotte'i.

Ashton Kutcher ja Mila Kunis

Mila Kunis ja Ashton Kutcher / Scanpix
Mila Kunis ja Ashton Kutcher / Scanpix Foto: SCANPIX

Kaasnäitlejatest teleekraanil said partnerid ka eraelus! Mila Kunis ja Ashton Kutcher said maailmale lähemalt tuntuks ekraanipõhise paarina sarjas «That ‘70s Show». Staarid jäid sõpradeks ning käisid kohtamas ka teiste inimestega kuni aastani 2012, kui mõlemad taas vallalised olid. Näitlejad abiellusid salaja 2015.aasta juulikuus ning neil on tütar nimega Wyatt Isabelle. Teine laps on veel tulekul.

Anna Faris ja Chris Pratt

Chris Pratt ja Anna Faris (Jordan Strauss/Invision/AP) / Scanpix
Chris Pratt ja Anna Faris (Jordan Strauss/Invision/AP) / Scanpix Foto: SCANPIX

Nad küll naerutavad miljoneid inimesi ekraanidel, aga eraelus on nad tõsiselt armunud. «Ta on seksikas ja mis tähtsam - suurepärane inimene,» ütles naine Huffington Postile oma nägusa kallima kohta. Lisaks on mees Anna sõnul hea teiste inimestega ja tark.

Justin Theroux ja Jennifer Aniston

Näitlejad Jennifer Aniston ja Justin Theroux
Näitlejad Jennifer Aniston ja Justin Theroux Foto: Jason Merritt/AFP

Näitlejanna Jennifer Aniston oli abielus Brad Pittiga, kuni mees hakkas kõrvalsuhet Angelina Jolie'ga arendama. Seejärel leidis telesarja «Sõbrad» staar uue armastuse Justin Theroux näol, kellega nüüd ka abielus on. Duo kihlus 2012.aasta augustis ning pärast 15 kuud abielluti.

Blake Lively ja Ryan Reynolds

Ryan Reynolds ja Blake Lively
Ryan Reynolds ja Blake Lively Foto: Getty Images / Scanpix

Blake Lively rääkis ajakirja Marie Claire juulikuu numbris, et ta teadis, et Ryan Reynolds on tema jaoks õige, sest «ta jääb minu parimaks sõbraks elu lõpuni. Ta meeldib mulle sama palju kui ma teda armastan». Paar abiellus 2012.aasta septembris ning nad on tütre nimega James vanemad. Teine laps on teel.

Vaata ja loe rohkem paaride kohta SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles