Fotogalerii: Kahvliahvi kokakoolis valmis maailma pikim mustikametsarong

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Eesti Loodusmuuseumi hoovil aset leidnud Kahvliahvi kokakoolis valmistati ägedaid metsaande sisaldavaid peretoite ning kuulutati: laps vajab linna rohkem loodust!

Foto: Hele-Mai Alamaa

Menukal Kahvliahvi kokakooli sündmusel kogunes enam kui sada inimest.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Profikoka Toomas Läätse juhendamisel valmis maailma esimene ning pikim mustikametsarong, mille maitsvad rullbiskviidist vagunid veeresid õige pea pisikeste kokkajate suhu.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Peagi eetrisse jõudva ETV saatesarja «Eesti parim koolikokk» saatejuhid Kaidor Kahar ning Eero Reinu õpetasid pärast sissejuhatavat metsakisa seente grillimist ja pohlamaiuse valmistamist.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Võrumaalt kohale sõitnud Sänna Leiutajate külakooli õpilased näitasid, kuidas valmivad hapukoorevaba kartulisalat India pähkli kastmega ning hõrk seenehummus.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Sündmuse lõpetas põnev gerilja-aktsioon, mille käigus murdsid seened välja muuseumihoovist, et kuulutada: laps vajab linna rohkem loodust!

Foto: Hele-Mai Alamaa

EKA sisearhitektuuri tudengite Andrea Tamme ja Ann Pressi juhendamisel valmistasid osalejad Seene-Mikud ja Seene-Mannid, kellest moodustus muuseumiesisele tänavalõigule vahva skandeerijate kamp.

Foto: Hele-Mai Alamaa

Puravike jutumullidest võis lugeda «Soovin rohkem tänavatel joosta!», «Mulle meeldiks linnas loomahääli kuulda», «Tahan puu otsa ronida!» ning «Linnas võiks saada lilli korjata».

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles