Marion Cotillard`i partner naeris välja, et ta naisel on Brad Pittiga salasuhe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guillaume Canet ja Marion Cotillard
Guillaume Canet ja Marion Cotillard Foto: SCANPIX

Prantslasest näitlejaja ja lavastaja Guillaume Canet lükkas ümber kuuldused nagu oleks tal elukaaslasel, maailmakuulsal näitlejannal Marion Cotillard`il salasuhe ameeriklasest staarnäitleja Brad Pittiga.

Möödunud nädalal lahvatas Brad Pitti ja Angelina Jolie ümber meediatsirkus, kui avalikusse lekkis, et nad lahutavad, edastab The Independent.

Kõmumeedia kaasas Marion Cotillard´i skandaali, kuna oma värskeimas filmis «Allied» mängib ta koos Brad Pittiga romantilist paari. 

Canet` teatel on tema ja Cotillard koos olnud üheksa aastat ning nende suhe on tugev ja kestev.

Canet` võttis sõna Instagramis, kus ta kirjutas, et tavaliselt ei kommenteeri ta tabloidide lugusid, kuid kuna nüüd on kaasatud ka tema elukaaslane, siis tuli tal sekkuda.

«Inimesed, kes nimetavad end ajakirjanikeks, ei ole seda tiitlit väärt. Sitakirjutajad võtku teadmiseks, et minu ja mu naise suhe on armastav, üksteist respekteeriv ja tugev ning kõik vastupidised väited on jamad,» teatas Canet`.

Cotillard võttis sel teemal enesekaitseks sõna juba varem teatades, et tema ja ta mees saavad teise lapse.

«Ma tavaliselt ei kommenteeri teiste eraelu, kuid nüüd on kaasatud ka mind ja selle tõttu teatan, et olen koos oma elu armastusega ning me saame varsti teist korda vanemateks. Bradile ja Angelinale soovin, et nad kiiresti oma probleemid lahendaksid,» edastas prantslanna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles