Pilk peale! Kali Briis Band boikoteerib sügist uue suvise videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis Band
Kali Briis Band Foto: Viljandi Vibes

Elektriliselt magus Kali Briis Band on siiani mais ilmunud albumi «Let’s Play Love» tuultes, kinnitades seda just välja antud videosessiooniga oma albumi ühest rahulikumast palast «Paper». Video valmis koostöös Viljandi Vibes meeskonnaga.

Kali Briis aka Alan Olonen otsustas minna tagasi juurte juurde ning hakata muusikat tegema üheskoos bändiga. Kevadel ilmunud album on olnud tugev avapauk ning pannud Eesti muusikatööstuse põrandad värisema. Vastavaldatud videosessioon loost «Paper» on mõnusalt suvine meenutus jahedasse sügisesse. «Lugu räägib läbi metafooride sellest, kuidas suhtes inimene muudab teist poolt tundmatuseni, seejärel edasi liikudes ning jättes eelmise inimese kahevahele kõikuma» kirjeldas bändi liider Alan Olonen, «ei olda päris see kelleks taheti kujuneda, kuid ei olda ka enam päris ise». Saa sinagi vibest osa ja vaata videot!

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat läbi unikaalsete videosessioonide. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist-

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles