Kim Kardashian tahab, et kõik teaksid: ma hääletan Hillary poolt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Seltskonnatäht Kim Kardashian kinnitas, et ta ei hääleta USA presidendivalimistel vabariiklaste kandidaat Donald Trumpi poolt.

35-aastane kahe lapse ema selgitas oma veebilehel, et kuigi ta ütles ajakirja Wonderland hiljutises intervjuus, et pole oma lemmikkandidaati veel valinud, on tal siiski selge eelistus - demokraatide kandidaat Hillary Clinton.

«Eile avaldati minu «tsitaat», mille pärast läks mu telefon punaseks, sest kõik sõbrad ja pereliikmed helistasid mulle. Lisaks isegi mõlema kandidaadi kampaaniategijad! Tahan selgitada konteksti, milles ütlesin, et «kahtlen»,» kirjutas Kim.

«Ühel hetkel polnud ma tõesti sajaprotsendiliselt kindel, kelle poolt ma hääletan. Ma ei tahtnud hääletada «pimedalt». Kuid ma ei tahtnud ka hääletamata jätta, mistõttu arutasin poliitikat oma lähedamate pereliikmete ja sõpradega, keda usaldan.»

«Ma mõtlesin teemadele, mis on minu jaoks teistest tähtsamad, näiteks relvaseaduse karmistamine ning naistele turvalise ja legaalse abordiõiguse tagamine. Ma jõudsin järeldusele, et ma seisan Hillary seljataga. Ma usun, et Hillary on parim inimene esindamaks meie riiki ja presidendiametiks kõige paremini kvalifitseeritud. Sel aastal ei hääleta ma ainult iseendale, vaid ka oma lastele mõeldes,» sõnas Kim.

Kardashian lisas, et ta ei anna hinnanguid selle üle, kes valivad temast teistmoodi. 

«Ma usun, et mõlema kandidaadi eesmärgiks on muuta riik turvalisemaks ja tugevamaks iga ameeriklase jaoks. Neil on lihtsalt erinevad ideed selle osas, kuidas selleni jõuda,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles