«Rapuntsel» on kolmandat nädalat tabeli liider

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapuntsel
Rapuntsel Foto: youtube.com

«Rapuntsel» meelitas nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 9628 vaatajat, mida on tunduvalt rohkem, kui teiseks jäänud filmil «Sanctum», mida vaatas 5405 huvilist.

Flynn Rider, kes otsib pärast järjekordset röövi peavarju, leiab selle salapärases tornis. Mehest saab ootamatult Rapuntseli pantvang, kes pole kunagi oma tornist välja pääsenud. Peale selle, et Rapuntsel on särtsakas tüdruk, on tal veel pikad ja salapärased juuksed. Film on dubleeritud eesti keelde ja oma hääled annavad tegelastele Nele-Liis Vaiksoo, Bonzo, Silvi Vrait, Sergo Vares, Jaan Pehk ja paljud teised.

Uusi filme linastus eelmisel nädalal kokku neli: «Musta nõia aasta», «Kõige parem film 3D», «Kuidas sa tead» ja kõige kõrgema positsiooni saanud «Sanctum».

Filmist «Sanctum» kirjutatakse Forum Cinemas kodulehel järgmist: «Grupp sukeldujatest koopauurijaid võtab ette ülimalt riskantse ekspeditsiooni maailma suurimasse koobastikku, mis on ääretult ilus ja peaaegu ligipääsmatu. Ootamatult saabuv troopiline torm sunnib neid laskuma sügavale koobastesse. Koopauurijate ainsaks lootuseks eluga pääseda on leida teine merre viiv väljapääs, aga samal ajal tuleb neil seista silmitsi mässavate vete, salakavalate maaaluste lõksude ning surmahirmuga... »
 

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Rapuntsel (Rapunzel) – 3.nädal
  2. Sanctum – 1.nädal
  3. Kuninga kõne (The King’s Speech) – 3.nädal
  4. Kuidas sa tead (How Do You Know) – 1.nädal
  5. Mehaanik (The Mechanic) – 2.nädal
  6. Kõige parem film 3D (Samõi lutshii film 3D) – 1.nädal
  7. Musta nõia aasta (Season of the Witch) – 1.nädal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles