Ilona Kaldre ennustus Marina Kaljuranna osas pidas paika! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: Iskilik fotoalbum

On vähe neid, kelle Ilona Kaldre võimed on külmaks jätnud! Nüüd on Kaldre järjekordselt tõestanud, et tema puhul pole tegemist lihtlabase soolapuhujaga.

Juba 2015. aasta lõpul ennustas selgeltnägija Kaldre, et Kaldre, et Kaljurannast Eestile järgmist presidenti ei saa.

Marina Kaljurand / wikipedia
Marina Kaljurand / wikipedia Foto: Wikipedia

Kaldre sõnas toona, et Kaljurand on teinud vea, mis on mõjutanud tema nimetamist kandidaadiks. Ka see ennustus läks täide kuna Reformierakonna ametlikuks kandidaadiks sai teatavasti Siim Kallas. «Ta on teinud midagi vastupidiselt vajalikkusele ja see viga maksab talle kõrge koha». Eile toimunud valimistel Estonia kontserdisaalis ei jõudnud Marina Kaljurand isegi teise valimisvooru. Samuti loobus ta presidendiralli ajal välisministri kohast. Mida endine välisminister ning presidendikandidaat edasi kavatseb tegema hakata, ei ole samuti veel selgunud.

Mailis Reps.
Mailis Reps. Foto: Mihkel Maripuu

Kaldre sõnas veel, et nii palju kui tema tunnetab, tuleb võimule naine. Kas tõepoolest võib järgmiseks Eesti presidendiks saada Mailis Reps? Või on sõelal hoopis mõni must hobune?

Kaldre on oma võimed aga igal juhul järjekordselt tõestanud. Jääme põnevusega ootama, millise suuna presidendivalimised võtavad!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles