Toomas Hendrik Ilves: Eesti ei ole Peterburi eeslinn! (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves.
Toomas Hendrik Ilves. Foto: Elmo Riig

Toomas Hendrik Ilves andis ametist lahkumise puhul intervjuu BuzzFeed News'ile, milles ta kõneles nii Venemaast, USA-Eesti suhetest kui viimastest nädalatest Eesti Vabariigi presidendina.

Poliitilisest maastikust rääkides mainis Ilves muuhulgas, et tema jaoks on kummaline, et teatud lääneriigid Venemaasse siiani niivõrd naiivselt suhtuvad. 

Mis puudutab eraelu, siis Ilves tunnistas, et tema vaimuseisundit iseloomustab hetkel kõige paremini termini, mille ta hiljuti Internetist leidis. Nimelt «unfuckwithable», mis tähendab, et inimene on leidnud rahulolu ning on ühenduses iseendaga. See, mida keegi teine ütleb või teeb, on muutunud ebaoluliseks ning teistelt inimestelt tulenev negatiivsus sind ei puuduta.

Ilveselt uuriti, mida ta ütleks ka USA presidendiks pürgijatele. Ametist lahkuva presidendi sõnum oli järgmine:«See on küll kellelegi teisele (vaata siia), aga Eesti ei ole Peterburi eeslinn».

Loe tervet artiklit siit.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles