Galerii: Metsakutsu esitles uut iPhone'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus IM Arvutite müügisalongis uue iPhone 7-e ja iPhone 7 Plus-i esitlus, mille eestvedajaks oli tuntud räppar Metsakutsu aka Rainer Olbri.

Olbri, kes muusikukarjääri kõrval tegutseb ka graafilise disainerina, rääkis esmalt Apple toodetest kui olulistest abivahenditest oma disaineritöö juures. Seejärel kõlasid uuele iPhone’ile pühendatud lüürilised luuleread ja unboxingu lõpetas telefoni sukeldumine veeämbrisse. Nagu ka tootjate poolt lubatud, pidas telefon vastu ning oli ka pärast vette kastmist täiesti töökorras.

siin me nüüd siis lõpuks oleme, sina ja mina,
kahekesi,
ma kuivatan peopesi ja sa nii rahulikult laua
peal lesid,
kurguni sissepakitud, isegi ebavajalikult
veidike,
sama kinnikaetult saadaksin oma tütre
esimesele deidile,
kõik need eelmised enne sind, ei tähenda
mulle enam midagi,
kui ütsin, et jätan uue vahele, ootan
järgmist, siis sind silmas pidasin,
mu armastus on tingimusteta, ei pea seda
isegi lausuma,
armastan sind kuuni ja tagasi, ka ilma
kõrvaklapi auguta
(Metsakutsu aka Rainer Olbri)

IM Arvutid tegevjuhi Jaanus Treilmanni sõnul on uutel iPhone’del võrreldes varasemate mudelitega kauakestvam aku, uued stereokõlarid ja 12MP kaamera (iPhone 7 Plusil kaks tagakaamerat, mis võimaldavad teha kvaliteetseid suumitud fotosid). «Lisaks on uued mudelid kuni kaks korda kiiremad kui iPhone 6s ning pritsme-ja veekindlad.»

Uute nutitelefonide hinnad algavad iPhone 7 puhul 779 eurost ja iPhone 7 Plus puhul 919 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles