Juba sel laupäeval Pärnus: suurejooneline Mootorrattahooaja lõpetamine 2016!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMHL 2016
EMHL 2016 Foto: Erakogu

Eesti Mootorrattahooaja lõpetamine on pikk traditsioon ja harrastajate aasta tähtsündmus, kus kogunevad kokku tuhanded mootorratturid ja kümned tuhanded huvilised, et nautida üheskoos üht päeva, tehes seda, mida ühiselt armastatakse – vaadata ja sõita mootorratastega. 

Päev algab kogunemisega Pärnus Supeluse tänaval, kuhu ehitame üles uhke festivali ala. Seal näitavad uusimaid mootorrattaid ja varustust erinevad mootorratta brändid, motopoed ja maaletoojad. 

Silmailu ja meelelahtust jätkub igas vanuses külastajale. Toimub Eesti suurim mootorrataste paraad, 32 km Pärnu linnaekskursiooni mööda ootuskihinat täis elurajoone ja maalilisi kiirendussirgeid.

Aktiivsele päevale paneb punkti motopidu, mis toimub seekord pop-up ööklubis Wildcards MC klubimajas. Üheks ööks saab sellest majast ja hoovist enneolematu ööklubi, kus astuvad üles esinejad ning ei puudu ka üllatused. 

Peaesinejana astub üles elektriline EPORDWERK, kes on hiljuti taas kokku tulnud, et ühiselt teie head muusikamaitset veel parendada. Sama hea vibega jätkavad DJ duo Hot n´ Handsome ning Doktor Diisel.

Õhtusele üritusele annab tasuta sissepääsu juba päeval soetud support käepael, millega saab osaleda suures motoloosis. Auhinnad on välja pannud Harley-Davidson, Indian, Victory ja paljud teised. Muuhulgas loositakse välja ka Delta võrr päriseks! Eesti

Mootorrattahooaja lõpetamisega saab end lähemalt kurssi viia Eesti külastatuimal mootorrattateemalisel portaalil www.mootorratturid.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles