Elu24 intervjuu! Kõigile metal sõpradele: homme astuvad Tallinnas üles Suicidal Angels, Damnation Plan ja Dying Gorgeous Lies!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damnation Plan
Damnation Plan Foto: Jarkko Lunnas

Homme annavad klubis Tapper, algusega kell 19.00, kontserdi metalmaailma sellised tegijad nagu Suicidal Angels Kreekast, Damnation Plan Soomest ning Dying Gorgeous Lies Saksamaalt!

Raju peo ootuses istusime maha Soome bändi Damnation Plan'i ühe solisti Asim Searahga ning rääkisime eesolevast kontserdist, Damnation Plan'ist endast ning metal-muusika seisust Soomes.

Asimi sõnul pole põhjanaabrite juures enam kerge raskemuusikaga läbi lüüa, sest häid tegijaid on palju. Seda enam on nad elevil, et esmakordselt Eestis kontserdi anda saavad ning seda veel selliste tegijate nagu Suicidal Angels ja Dying Gorgeous Lies kõrval.

Damnation Plani erinevuseks teiste ülal nimetatud bändide kõrval loeb Asim meloodilisust ning atmosfäärilisust ja muidugi seda, et nende grupis on ühe solisti asemel kaks soleerivat lauljat. 

Kuula kindlasti ka intervjuud laulja Asim Searahga, kes Eestis juba Cantilena ridades üles astunud on ning homme selleks esmakordselt ka Damnation Planiga võimaluse saab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles