Maailma eksklusiiv: Hollywoodi staar Lindsay Lohan avaldab talk-shows oma saladused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov
Lindsay Lohan ja Egor Tarabasov Foto: SCANPIX

Täna, neljapäeva õhtul räägib kuulus näitleja Lindsay Lohan PBK kanalil saates «Las räägivad» oma keerulistest suhetest Venemaa ärimehe Jegor Tarabasoviga. Hollywoodi diiva osalemisest tänases saates teatas oma sotsiaalvõrgus saatejuht Andrei Malahhov. Võtted möödusid pingeliselt.

Lindsay Lohan saabus Moskvasse päev enne saate «Las räägivad» võtteid, kus ta pidi rääkima oma suhetest noore Venemaa ärimehe Jegor Tarabasoviga. Kuid määratud ajaks näitleja Ostankinosse ei saabunud. Filmitäht jäi oma hotellituppa, kuhu lõpuks suundus Andrei Malahhov ise ja veenis teda siiski võtteplatsile kaasa tulema. 

Saatejuhiga vesteldes oli näitlejanna sunnitud meenutama kõige õudsemaid hetki, mis tal Venemaa ärimehega suhtes olles läbi tuli elada. Saate võtted kestsid terve öö.

Lindsay Lohan ja Jegor Trabasov / Scanpix
Lindsay Lohan ja Jegor Trabasov / Scanpix Foto: SCANPIX

Andrei Malahhov avaldas foto Lindsay Lohaniga oma Instagramis, kirjeldades seda nii: «Hommikul kell 4:55 saime tehtud... Väsinud, aga õnnelikud... liigutav ja haavatav Lindsay Lohan. Intervjuu silmast silma, maailma eksklusiiv. Vestlus üksilduse käest põgenemisest ja sel teekonnal tekkivatest ohtudest Jegori-nimelise noormehe ja tema rikaste vanemate näol Venemaalt».

Eesti vaatajad saavad näha Lindsay Lohani avameelset pihtimust kell 18:55 PBK kanalil.

Väidetavalt olevat staar show'sse tulemise eest küsinud ulmelise summa ja soovinud kohtuda president Putiniga! Loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles