Kõmusaidid kahtlustavad! Ülikõhn Angelina Jolie ei ole suutnud loobuda narkootikumidest?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie Pitt ja Brad Pitt.
Angelina Jolie Pitt ja Brad Pitt. Foto: Reuters/ScanPix

Teisipäeval lahvatas meedias pommuudis, et staarpaarist näitlejad Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutavad oma kaks aastat kestnud abielu.

TMZ andmetel andis 41-aastane Jolie lahutuspaberid sisse esmaspäeval ja tõi põhjuseks lahendamatud erimeelsused. Lisaks olevat mehel probleeme kanepi ja alkoholi tarbimisega.

Uudistesaidi Radar Online'i andmeil pole ka Angelina Jolie ise puhas ning pole lahti saanud minevikupattudest.

Näitlejanna langes kõigi aegade madalamasse kaalu aprillikuus ning vältis Pitti palveid abi otsida. «Brad on teinud kõike, et Angie keskenduks oma tervisele ja heaolule,» rääkis allikas väljaandele The ENQUIRER, et mees pidi nägema naist aeg-ajalt terve päeva söömata ning magamas pärastlõunani, sest pole piisavalt jaksu voodist tõusta. Kõmusaidid küsivad, kas staar on taas heroiini kütkeis?

«Brad on vihane, sest Angie külastab ikka veel narkourkaid, ja seda mitte ühe korra,» pajatas allikas, et see oli midagi rumalat, mida ta tegi nooruses, aga see kummitab endiselt tema elu. «See võib nende abielu lõhki ajada,» rääkis allikas toona, kui skandaalne video noorest Angelinast avalikuse ette tuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles