Kuula: Zebra Islandi hitt sai suvise trummi ja bassi remixi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti
Eesti Laul 2016 poolfinaali salvestamine, Zebra Island, Helina Risti Foto: Erlend Štaub

Legendaarne, 25 aastat tegutsenud Suurbritannia trummi ja bassi plaadifirma Formation Records andis esmaspäeval välja selle suve kogumikalbumi, kuhu kuulub ka 2016. aastal Eesti Laulu poolfinaali pääsenud Zebra Islandi Eesti Laulu lugu «How Many Times» remix, millele andsid tantsupõranda maitse juurde eesti trummi ja bassi artist Indivision koostöös Alter Ego’ga. 

Lugu on saadaval eksklusiivselt digitaalses muusikapoes Beatport ning 30. septembril leiab juba kõikidest suurtematest veebipoodidest (iTunes, Amazon jt.). Raadio 2 saatejuht Koit Raudsepp tunnustas oma saates lugu kui nädala parimat singlit. Samuti on remixi mängitud suurnimede poolt nagu DJ SS, Grooverider, Drumsound & Bassline Smith, Friction ning teised.

«Hea meel on teatada, et sellise suure ajalooga plaadifirma alt tuleb eestlaste tehtud muusikat välja. See pole küll esimene kord meie poolt Formation Records’iga koostööd teha, kuid kindlasti ka mitte viimane. Mõnus lugu, millega suvi ametlikult lõpetada. Originaal lugu oli suurepärane, üritasime anda vunki juurde, et oleks võimalik klubis selle järgi tantsida. Tõenäoliselt õnnestus! Ajastus sai ka nii tehtud, et on väikseks vahepalaks enne uut Indivisioni albumit,» kommenteeris Indivision Elu24-le.

Indivision on kodumaine trummi ja bassi tegija ning võitnud Raadio 2 korraldatud trummi ja bassi galadel auhindu. Indivision on võitnud kaks korda parima Eesti trummi ja bassi artisti tiitli ning kirjutanud parimad träkid. Lugusid on mängitud suurtes rahvusvahelistes raadiotes, teiste seas BBC Radio 1. Esinemisi on arvestatav hulk olnud välismaal, aidates Eesti elektroonilist muusikat promoda. Muusikat on välja tulnud sellistest plaadifirmadest nagu Toolroom, Liquicity, John B Beta Recordings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles