Jennifer Anistoni parim sõbranna: Jolie on täielik hull

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea Handler ja Jennifer Aniston
Chelsea Handler ja Jennifer Aniston Foto: SCANPIX

«Mulle lihtsalt ei meeldi Angelina Jolie. Ta ei ole tüdrukute tüdruk. Mulle meeldivad tüdrukute tüdrukud,» ütles Jennifer Anistoni pikaaegne sõbranna Chelsea Handler kord meediale.

Eile ütles aga Chelsea oma Netflixi talk-show's lahutuse kohta nii: «Käivad kõlakad, et lahutuse üheks põhjuseks oli see, et Brad väidetavalt jõi alkoholi ja suitsetas kanepit liiga palju. Miks peaks tal seda üldse alustuseks vaja minema? Võib olla sellepärast, et ta oleks võinud viimased 12 aastat oma elus hängida hoopis koos George Clooney ja Matt Damoniga, aga tänu Angelinale pidi ta hoopis istuma kodus kinni koos 85 lapsega, kes räägivad 15. erinevas keeles. Ta on abielus tõelise hulluga!»

Chelsea lisas siis hoopis teises toonis: «Aga me peaksime kõik nende privaatsust austama sellisel raskel momendil nende elus. See on viimane kord, kui siin sõna võtan. Jälgige mind Twitteris.»

Ei oskagi nüüd öelda, kes see hull on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles