Kuidas meeldib? Uuenenud ööklubi Privé esitles uut logo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriim Gone Wild - Rodeo võistlus klubis Privé, Uku Suviste ja James Werts
Kriim Gone Wild - Rodeo võistlus klubis Privé, Uku Suviste ja James Werts Foto: Klubi Privé

Lihtsuses peitub võlu, Privé uus logo tähistab klubi uut ajastut ja austab oma ajalugu. Külastajad leiavad Facebooki lehelt huvitavaid fotogaleriisid klubi ajaloost ning täienenud on ürituste sektsioon kust saab põgusa ülevaate lähiajal toimuvatest sündmustest.

1. oktoobril olgu pealinna peorahvas avapauguks valmis, sest uue näoga Kriimi peaesineja on kunagise skandaalse ansambli t.A.T.u. lauljatar Julia Volkova, kes toob lavale oma värskelt energilise live etteaste. 

Tantsuplatsi raputavate muusikapalade eest kannavad hoolt Eesti R&B ja urban muusika suurkujud DJ Trigga koos DJ Novaga. Londonist saabub tagasi kauaoodatud Kriimi publiku unustamatuid lemmikuid DJ Skinz.

Tommy Cash esines rajul Cirque Le Privé peol
Tommy Cash esines rajul Cirque Le Privé peol Foto: Klubi Privé

Oktoobrikuu esimese Kriimi visuaali on joonistanud noor andekas kunstnik Liisu. Liisut  inispireerivad eelkõige positiivse ellusuhtumisega vaimselt võimekad inimesed - kellel on suured unistused ja eesmärgid ning kes tahavad oma elus midagi suurt korda saata.  Veel inspireerib Liisut väline ilu ning unikaalsus, millele ta oma töödes erilist rõhku paneb.

Üritus Kriim Dance Battle klubis Prive
Üritus Kriim Dance Battle klubis Prive Foto: Klubi Privé

Uue PRIVÉ ametlik avapidu toimub reedel, 7. oktoobril kus peaesinejaks on Father Funk Londonist.

Laudu ja VIP-teenuseid saab broneerima hakata alates 23. septembrist, lisainfo ja reserveerimine +372 56 705 999 | Email: vip@prive.ee

Üritus Kriim Dance Battle klubis Prive
Üritus Kriim Dance Battle klubis Prive Foto: Klubi Privé

Uus PRIVÉ avab oma uksed kell südaööl, pilet maksab eelregistreerimisega Family keskkonnas või Facebooki üritusel osalejatele 5 eurot, uksel 15 eurot.

Need, kes alustavad oma õhtut enne südaööd vesipiibu ja kokteilbaaris MONO, pääsevad klubisse tasuta.

Privé Facebooki lehega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles