Veidra esinemise eest laidetud Corey Feldman: paari aasta eest oleksin end selle pärast ära tapnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: NBC

Endine lapsstaar Corey Feldman sai uskumatul hulgal kriitikat saates «The Today Show» tehtud kummalise esinemise eest. 

45-aastane näitleja esitles saates oma uut laulu «Go 4 It» ja tema taustabändiks oli neli inglikostüümides neidu. Michael 

Jacksonit kopeerida üritanud etteaste sai internetis aga hävitava hinnangu ja paljud imestasid, kes Feldmani üldse lavale lubas.

«Tüdrukud oli ülirõõmsad ja me arvasime, et me saime suurepäraselt hakkama. Kuid lennukisse jõudes hakkasin nutma. Nad vaatasid mind, nagu oleksin hull. «Mis juhtus? Meil läks ju hästi?» ütlesid nad. Mina vastasin: «Teil läks hästi. Kahjuks ei meeldinud kellelegi see, mida mina tegin.» Meie kohta kirjutati kõige õudsemaid ja räpasemaid kommentaare, mida eales lugenud olen,» rääkis Feldman.

Feldman tunnistas, et kui ta oleks niivõrd negatiivset vastukaja saanud mõne aasta eest, oleks ta võinud enesetapu sooritada.

«Selliste kommentaaride kirjutamine pole lihtsalt aktsepteeritav. Te räägite tõelisest inimesest, kellel on tõelised tunded. Kui ma poleks sellist asja juba tuhat korda kogenud, oleksin võinud endalt elu võtta. Kuidas inimesed end siis tunneksid? Mõtlesin lennukis, et mis juhtuks, kui lennuk praegu alla kukuks? Kuidas te end siis tunneksite? Viimane asi, mida enne lennukisse minemist nägin, oli see, kuidas mind sõimati,» lisas ta.

Õnneks näeb Corey asjas ka positiivset külge: «Alati on inimesi, kellele ei meeldi see, mida sa teed. See on okei. Ma seisan oma esinemise taga sajaprotsendiliselt. Minu vastu on ohtralt huvi tuntud. Paari päevaga kümme miljonit vaatamist koguda on üsna erakordne. Ükskõik, kas vihkate või armastate seda - te aina vaatate seda. Ja see müübki pileteid. Lõppude lõpuks on see ju edu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles